Μεγένθυση Κειμένου

map2

banner1

banner2

ecdl

logo4

Ποιοι είμαστε...

   Το 1992 ιδρύσαμε την «Προοπτική» στην περιοχή των Άνω Πατησίων με στόχο τη μεθοδική προετοιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Από τότε έως σήμερα συνεχίζουμε με συνέπεια το διδακτικό μας έργο, που επιβραβεύεται κάθε χρόνο με τις επιτυχίες των μαθητών μας.

     Το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο διδακτικό επιτελείο μας εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών, ενώ η διαρκής επικοινωνία μας με μαθητές και γονείς οικοδομεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

     Τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματά μας διευκολύνουν την καθημερινή εξέταση, τον εντοπισμό των ιδιαίτερων αναγκών κάθε εφήβου, την ανάπτυξη του διαλόγου και της άμιλλας στο πλαίσιο της ομάδας.

     Με τις «πολύτιμες αποσκευές» μιας πολυετούς πείρας, με το σύγχρονο εξοπλισμό των νέων τεχνολογιών και κυρίως με σεβασμό προς τον μαθητή ξεκινάμε και φέτος ένα νέο ταξίδι στη γνώση με... «Προοπτική»!

 

                                                                   Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου

                                                                        Μ. Γεωργαράκης, Φυσικός

                                                               Κ. Ιωαννίδου- Διαματαρούλα, Φιλόλογος

Εικόνες του φροντιστηρίου μας...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο:   210 2776304, 210 2110700, 210 2283600

Ταχυδρομική διεύθυνση:  ΠΙΤΤΑΚΟΥ 11 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:

Γενικές πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Υπεύθυνος E-Learning : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος στο Web: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βρείτε μας στο  facebook

Βρείτε μας στο Instagram

Instagram icon  instagram-name-generator