Μεγένθυση Κειμένου

map2

banner1

banner2

ecdl

logo4

Ε learning ECDL

Εξάσκηση από το σπίτι σου ?    Ναι γίνεται!!!

Ποιότητα εκπαίδευσης : Ειδικά προσαρμοσμένο ερωτηματολόγιο αντίστοιχο με την θεωρία που διαβάζεις.

Φθηνό κόστος ?  Ναι γίνεται!!!

 

H Σχολή μας σας παρέχει δυνατότητα να εκπαιδευτείτε μέσω διαδικτύου στην Πληροφορική. Μέσα από αυτή την εκπαίδευση μπορείτε να γνωρίσετε την ύλη των εξετάσεων πιστοποίησης ECDL και να συμετέχετε στις εξατάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού.

 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση παρακαλούμε όπως κάνετε εγγραφή στη στην περιοχή μελών και απευθυνθείτε στον παρακάτω υπεύθυνο για να σας δώσει πρόσβαση στις ενότητες που σας ενδιαφέρουν.

Υπεύθυνος : Χολέβας Γιάννης

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή στα τηλέφωνα : 2102110700 , 2102283600

 • Τι είναι τα VIDEO ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  Τα VIDEO μαθήματα είναι μαθήματα μέσω υπολογιστή τα οποία έχουν δημιουργηθεί από εξειδικευμένους εισηγητές θα σας διδάξουν και θα σας βοηθήσουν για να αποκτήσετε το πιστοποιητικό σας γρήγορα και εύκολα από το σπίτι.
   
  Τα μαθήματα καλύπτουν:
  • Microsoft Office 2007 Ελληνική έκδοση
  • Microsoft Office 2010 Ελληνική/Αγγλική έκδοση

  H Προοπτική ONLINE test διαθέτει τεστ αξιολόγησης testware για όλες τις ενότητες.

  FREE TRIAL

 • ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

  Τo testware είναι αυτοματοποιημένο (INATES) λογισμικό εξέτασης και προετοιμασίας εξετάσεων. Οι υποψήφιοι προετοιμάζονται σε περιβάλλον όμοιο με αυτό της εξέτασης.

  Με το testware μπορείτε να πραγματοποιήστε Test προετοιμασίας εξετάσεων για ΒΑΣΙΚΟ (CORE) & ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (ADVANCED) από το σπίτι.

  Η εγκατάσταση του testware είναι αυτόματη και πάρα πολύ μικρή σε μέγεθος (37ΜΒ).

  Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Microsoft Office (2007/2010).

  Το testware διαθέτει VIDEO λύσεις σε όλες τις ασκήσεις.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο:   210 2776304, 210 2110700, 210 2283600

Ταχυδρομική διεύθυνση:  ΠΙΤΤΑΚΟΥ 11 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:

Γενικές πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Υπεύθυνος E-Learning : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος στο Web: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βρείτε μας στο  facebook

Βρείτε μας στο Instagram

Instagram icon  instagram-name-generator