Μεγένθυση Κειμένου

map2

banner1

banner2

ecdl

logo4

Τμήματα Ενηλίκων

Μαθήματα πληροφορικής για ενηλίκους

Στοχεύουν στην εισαγωγή των εκπαιδευομένων στις βασικές αρχές λειτουργίας και χρήσης του υπολογιστή και του διαδικτύου. Προσφέρει ισότητα ευκαιριών πρόσβασης στη διά βίου μάθηση για όλους,  βοηθά στην επικαιροποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που αφορούν τη χρήση των νέων τεχνολογιών ατόμων που βρίσκονται εκτός της αγοράς εργασίας (άνεργοι, νοικοκυρές), στην απόκτηση ή βελτιστοποίηση επαγγελματικών δεξιοτήτων, στην υποστήριξη των γονέων προκειμένου να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους στην ασφαλή χρήση του διαδικτύου και γενικά συμβάλλει στην καταπολέμηση του «ηλεκτρονικού αναλφαβητισμού».

Συγκεκριμένα διδάσκονται:

·        Γενικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν οι υπολογιστές (τα μέρη του Η/Υ, υλικό, λογισμικό, δίκτυα κ.λπ.)

·        Η χρήση του λειτουργικού συστήματος Windows

·        Η χρήση κειμενογράφου (Word)

·        Η χρήση υπολογιστών φύλλων (Excel)

·        Η χρήση προγράμματος παρουσιάσεων (Powerpoint)

·        Οι βασικές λειτουργίες του διαδικτύου (αρχές χρήσης, πλοήγηση κ.λπ.)

·        Η χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)

·        Η αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο (μηχανές αναζήτησης)

·        Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το διαδίκτυο για την εξυπηρέτηση των πολιτών (υποβολή φορολογικών δηλώσεων, αναζήτηση εργασίας, επικοινωνία με κυβερνητικά όργανα, κλπ) οι ηλεκτρονικές συναλλαγές (αγορές, κλπ)

·        Σύγχρονα θέματα που αφορούν τη χρήση του διαδικτύου (ασφάλεια, ιοί υπολογιστών, ασφαλής χρήση από ανήλικους και τι μπορούν να κάνουν οι γονείς για να προστατέψουν τα παιδιά τους από πιθανούς κινδύνους κ.λπ.).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο:   210 2776304, 210 2110700, 210 2283600

Ταχυδρομική διεύθυνση:  ΠΙΤΤΑΚΟΥ 11 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:

Γενικές πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Υπεύθυνος E-Learning : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος στο Web: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βρείτε μας στο  facebook

Βρείτε μας στο Instagram

Instagram icon  instagram-name-generator